Yükleniyor... Lütfen Bekleyin...
 Yükleniyor... Lütfen Bekleyin...

Leitz 6531 Cosy Kablosuz Fare Sarı

744,00 ₺kdv hariç
892,80 ₺kdv dahil
Ürün Kodu :
65310019
Stok Durumu :
Stok Bilgisi için Lütfen Arayınız
Puan :
1 stars
Adet :

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Leitz 6531 Cosy Kablosuz Fare Sarı

Leitz Cosy Serisi ile çalıştığınız her yerde kendinizi evinizde hissedin. Minimalist tasarımı ve davetkar mat renkleri ile çalışma alanınıza stil ve renk katabilirsiniz. Cosy SureTrack™ Çift Kablosuz Fare, her yüzeyde hassas izleme sağlar ve birden fazla bağlantı, güvenlik ve kişiselleştirme seçeneği sunar, böylece sizinle birlikte çevrenize uyum sağlayabilir. Bu üstün kaliteli bilgisayar faresi, gün boyu rahat ve üretken kalmanızı sağlamak için ofis veya ev ofiste mükemmel bir seçimdir.

Şık tasarımlı kablosuz bilgisayar faresi, nerede olursanız olun gün boyu rahatlık sağlar.

Hassas izleme ve çoklu bağlantı, güvenlik ve kişiselleştirme seçenekleriyle bluetooth fareniz size daha fazlasını sunar.

Bluetooth işlevi olan veya olmayan bilgisayarlar, Bluetooth LE'li ve Windows, Chrome OS, macOS ve Android OS ile uyumlu daha yeni cihazlar için uygundur

Bluetooth 3.0 veya 5.0 (Bluetooth LE) aracılığıyla bir dizüstü bilgisayara, mobil akıllı cihaza veya 2.4GHz USB-A Nano dongle aracılığıyla masaüstü bilgisayara bağlanın

* Hareketlerinizi hızlı ve doğru bir şekilde takip etmek için yerleşik sensörle sorunsuz kablosuz performans sunar. * Cam, granit, lake, mermer ve ahşap gibi en zorlu modern ofis yüzeylerinde bile hassas izleme sağlar. * Kurumsal güvenlik protokollerini karşılamak ve verilerinizi potansiyel bilgisayar korsanlarından korumak için devlet düzeyinde şifreleme teknolojisi * Leitz farenizdeki imleç hızını, rahat gezinme için yüksek veya hassas düzenleme için düşük olarak kişiselleştirmek için 1200, 2400 veya 4000 DPI seviyeleri arasından seçim yapın. * Birinci sınıf sessiz düğmeler ve çoklu renk seçenekleriyle sol ve sağ elle kullanım için mükemmel kablosuz fare. * 1 x AA pil gerektirir (dahildir) * Plastik içermeyen ambalaj.

KREDİ KARTI TAKSİTLERİ

● Sadece Tüm Bonus Kartlara Taksit Yapılmaktadır. Diğer Kartlar Tek Çekimdir.

Taksit Adeti Taksit Tutarı Toplam Tutar
1 892,80 ₺ 892,80 ₺
3 297,60 ₺ 892,80 ₺

ÜRÜN YORUMLARI

YORUM YAZ

Yazılan Yorumlar

Bu ürüne henüz yorum yazılmadı. İlk yorum yazan siz olun!

Benzer Ürünler